2011. április 27., szerda

Gyöngyöspata


Bizonyára olvasta ma mindenki a Gyöngyöspatai cigányhorda újabb támadását. Tájékoztatásul közlöm, hogy az egyik megvert fiatalember egy ócsai lakos. A Jobbik Ócsai Szervezetének és a Szebb Jövőért Polgárörség tagja, aki egyébként civilben volt jelen Gyöngyöspatán és látogatta meg azon embereket, akikkel össze ismerkedett járőrözése idején. 
Ma este beszéltem vele telefonon, megnyugtathatok minden LMP-s, MSZP-s és főleg Fideszes szimpatizánst, hogy nem ők kezdeményezték az összecsapást, nem provokálták a cigányokat! Persze a Hír Tv-n és ATV-n felnövő nemzedék ezt úgysem fogja megérteni soha. Még visszaütni sem mertek, nehogy valamelyik szerencsétlen alultáplált cigány összeeseen és meghaljon egy pofontól a helyszínen. A híradásokban mutogatott 14 éves cigány gyerekhez sem értek, valószínűleg a saját fajtája ütötte meg véletlenül. 
MAGYAROK! Komolyan kérdezem, milyen ember az olyan, aki eltűri ezt? Ki az, aki nácinak vagy fasisztának nevezi a Gyöngyöspatai magyar emberek segítségére érkezőket? Ki az, aki továbbra is úgy gondolja, majd Pintér Sándor, Orbán Viktor rendet tesz az országban? 
Ki az, aki úgy gondolja, a Magyar Vöröskereszt a cigányokat üdültesse? Azokat a cigányokat, akik soha életükben egy forintot nem adtak a Magyar Vöröskeresztnek! És ki az közülünk, aki adott? Én igen. De nem ezért, nem cigány gyerekek üdültetésére!
Komoly bajban vannak az ott élők, komoly bajban vagyunk, ha a Fidesz nem érzi át a helyzetet, ha Pintér Sándor marad Magyarország belügyminisztere! 
Jobbulást és kitartást a Magyar fiainknak! 

4 megjegyzés:

  1. Az Indexen közzétett videón látható, hogy az egyik feketeruhás provokálta a cigányokat. Húzzanak a vérbe haza!

    A Vöröskereszt nem azokat üdülteti, akik fizettek nekik, hanem akik rászorulnak. A hírek szerint egyébként Field adományából tudtak elvinni a gyerekeket, nőket pár napra. Mi ezzel a probléma, irigyled tőlük?

    VálaszTörlés
  2. Nem találja már valaki érdekesnek, hogy szegény CIGÁNYT (nem romát!) megveri valaki, akkor az egész világ tud róla, de mikor magyart ver meg egy CIGÁNY banda, akkor mindenki leszarja???! Menjenek a francba vissza Indiába!Felesleges élősködők, de a magyar kormány meg a TE és az ÉN pénzemből eltartja! MINEK?????????????????????????????????? Ezekből SOHA a büdös életben NEM lesz EMBER!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Csak a gyöngyöspatai cigányok szorulnak rá az üdültetésre? A gyöngyöspatai magyarok nem?

    VálaszTörlés
  4. peti, fasza vagy!

    VálaszTörlés