2012. március 17., szombat

Idén is verhetetlen volt az ócsai pálinka!

A tavalyi év sikerén felbuzdulva ma rendezték meg immáron másodízben a Dél-Pest megyei amatőr bor, és pálinka versenyt Bugyin, a Forster Vadászkastélyban. 2011-hez képest jóval több amatőr borász és pálinkafőző mester mérette meg italát. Csak pálinkából, az elmondások szerint több, mint 120 félét versenyeztettek meg. A tavalyi évben-mint ahogyan biztosan sok ócsai emlékszik rá- kisüsti pálinka kategóriában ócsai győzelem született, akkor Szebedinszky János Turán szőlőpálinkája volt a legjobb a környéken. Nos, örömmel jelentem, a helyzet mit sem változott! 2012 legjobb kisüsti pálinkája újra Szebedinszky Jánosé, ám ezúttal a Cabernet Savignon szőlőpálinkája érdemelte ki a megtisztelő címet! Vörös bor kategóriában is az előkelő második helyet nyerte el János, Turán borával.
Ezúton is gratulálok neki, bízom benne, hogy lendülete nem torpan meg és még több éven keresztül megvédi címeit mind a pálinka, mind pedig bor kategóriában, ezzel pedig öregbíti városunk hírnevét is!

3 megjegyzés:

  1. Borban az lehetett, egyetértek... :) Verhetetlen az a Turán bor, az tuti. Esetleg a Kaló Imrének lehet egy fokkal jobb bora.

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük Jani, hogy ilyen gyönyörű értékeket állítasz elő! Munkádhoz kitartást kívánok, hogy sokszor kortyolgathassuk! :)
    Üdv Zoli

    VálaszTörlés