2011. május 19., csütörtök

Felcsuti Úr válasza

Tisztelt Magyar Úr ! Tisztelt Péter !

Köszönöm a levelét.

Levelet ill. hozzászólást hármat is küldtünk. Az igaz nem közvetlenül az Ön mail címére.

Mint írja , hogy Ön csak egy dolgozói levelet kapott. Egyetértek Önnel, hogy Ön nem mást mint csak a segítségét kívánta felajánlani. A cégünk hibás kommunikációjával kapcsolatban is egyet kell önnel értenem és azzal is , hogy Országunkban sajnos a politika mindenből megpróbál tőkét kovácsolni. Az MSZP és az LMP képviselőin csodálkozom , hogy még nem jelentek meg.  

A fidesz prominens vezetőiről annyit, hogy mint Megyei Közgyűlési Elnökként és polgármesterként voltak jelen és azt gondolom, hogy nekik ez részben kötelességük is.

Annak viszont örülök , hogy eljött és személyesen is megismerhette a tényeket. Annak viszont nem, hogy Önöket is felakarják használni a gyár vezetői az indulatok fokozásában ahelyett , hogy tisztességgel kiálltak volna a gyár dolgozói elé és nem levélben és ügyvédeken keresztül üzengetnek. Azt is megtudom állapítani a levél stílusából , hogy önt kiakarta félre informálni.

Köszönöm , hogy megkereset és a segítő szándékát és engedje meg, hogy az elkövetkező történésekről is tájékoztassuk Önt és annak közlésében most én kérjem a segítségét.

Üdvözlettel

Felcsuti Zsolt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése